Положення про конфіденційність

Пропонуємо вам ознайомитися з Положенням про конфіденційність сайту allfin.com.ua

зміст:

  1. 1. Загальні положення
  2. 2. Особливості оброблюваної інформації
  3. 3. Права Користувача
  4. 5. Файли Cookie
  5. 6. Посилання на інші веб-сайти
  6. 7. Інші умови

1. Загальні положення

Цим положенням «Про конфіденційності» для користувачів сайту allfin.com.ua (Далі - Положення) встановлюються принципи отримання персональних даних користувачів сайту allfin.com.ua (далі - Сайт), а також види персональних даних, які збираються, використовуються, обробляються і захищаються Allfin.com.ua.

Сайт allfin.com.ua призначений для використання виключно повнолітніми особами.

2. Особливості оброблюваної інформації

2.1. allfin.com.ua отримує знеособлену загальну інформацію за результатами підрахунку таких даних як:

  • загальна кількість відвідувань сайту;
  • кількість відвідувань кожної сторінки сайту тощо.

Ця інформація використовується виключно для оцінки рейтингу сайту, подальшого поліпшення його роботи та вдосконалення процесу надання послуг.

2.2. Під час користування Сайтом, allfin.com.ua здійснює збір і обробку таких даних, а саме:

2.2.1. даних, що надаються Користувачам як при заповненні реєстраційних форм Сайту, так і в процесі користування сайтом;

2.2.2. файли cookie;

2.2.3. IP-адреси;

2.2.4. параметри і настройки інтернет-браузерів.

2.3. allfin.com.ua включає дані користувача в базу Персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сайтом, а також постійно весь період, протягом якого Користувач користується послугами allfin.com.ua. Термін зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами allfin.com.ua.

2.4. allfin.com.ua здійснює обробку персональних даних користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (вдосконалення сайту, персоналізації контенту, розміщення релевантних рекламних та інформаційних повідомлень виходячи з переваг користувачів).

2.5. allfin.com.ua використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та / або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.

Зібрані дані використовуються виключно з метою персоналізації сайту, а саме:

  • аналіз даних для поліпшення якості використання сайту,
  • підтримка, розвиток сервісів,
  • персоналізація контенту сайту,
  • поліпшення якості інтерфейсу,
  • розробка нових сервісів.

2.6. allfin.com.ua вправі передати Персональні дані, базу Персональних даних, в яку включені Персональні дані користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це користувача в наступних випадках: особам, у відання, володіння або у власність яких передано Сайт; особам, що є пов'язаними / афілійованими з allfin.com.ua; новому власнику і / або Власнику allfin.com.ua для обробки з метою, передбачених цим Положенням.

2.7. Під час користування Сайтом на інтернет-сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інтернет-ресурсів третіх осіб, в результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені в пунктах 2.2.2, 2.2.3 та 2.2.4 цього Положення. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

2.7.1. системи зі збору статистики відвідувань сервісів (наприклад, лічильники LiveInternet, Google Analytics і т.д.);

2.7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook і т.д.);

2.7.3. системи баннеродемонстраторов (наприклад, AdRiver т.п.);

2.7.4. інші ресурси.

3. Права Користувача

3.1. Користувач має всі права щодо захисту його Персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

3.2. Обробка персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сайту.

4. Використання IP-адреси

4.1. allfin.com.ua і / або треті особи, технічно обслуговують Сайт, можуть збирати IP-адреси з метою системного адміністрування та аудиту використання сайту. allfin.com.ua може використовувати IP адреси для ідентифікації користувачів Сайту в разі, коли це необхідно для захисту процесу надання послуг, самого сайту або інших користувачів.

4.2. Користувач дає свою згоду на збір і використання IP-адреси з метою, зазначеною в цьому розділі, шляхом відвідування сайту allfin.com.ua і / або третім особам, які технічно обслуговують Сайт.

5. Файли Cookie

5.1. В роботі сайту використовується технологія Cookies.

5.2. Сookie - це текстовий файл невеликого розміру, що зберігається на жорстких дисках користувачів сервером Сайту. Ці файли додають функціональності Сайту або допомагають більш ефективно і чітко аналізувати використання Сайту.

5.3. Користувач дає свою згоду на збір, обробку та використання даних в межах використання технології Сookies allfin.com.ua і третім особам, які технічно обслуговують Сайт, шляхом відвідування Сайту.

5.4. При цьому у Користувача є можливість вибрати, використовувати технологію cookies або відмовитися від цього. Більшість Інтернет-браузерів автоматично приймають cookies, але Користувач може змінити налаштування свого браузера і відмовитися від цієї технології або отримувати кожного разу попередження, коли такі файли зберігаються на комп'ютері. Більш детальну інформацію про такі можливості можна отримати, звернувшись до інструкції по використанню Інтернет-браузера.

6. Посилання на інші веб-сайти

6.1. Сайт allfin.com.ua може містити посилання на інші сайти, створені третіми сторонами, що в області захисту персональних даних та інформації яких відрізняється від allfin.com.ua щодо захисту конфіденційності, яка застосовується такими третіми сторонами. У зв'язку з цим рекомендуємо ознайомитися з положеннями про конфіденційність всіх сайтів третіх сторін, перш ніж використовувати такі сайти або надавати свої персональні дані або будь-яку іншу інформацію на такі сайти або через них.

7. Інші умови

7.1. Це Положення набирає чинності з моменту його опублікування на Сайті allfin.com.ua і діє до моменту внесення змін і / або доповнень до нього або його викладення в новій редакції.

7.2. allfin.com.ua залишає за собою право в будь-який час внести зміни до Положення про конфіденційність користувачів Сайту, які вступлять в силу відразу після розміщення на Сайті. allfin.com.ua рекомендує регулярно переглядати Положення про конфіденційність для користувачів Сайту.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 голос, в середньому: 5 з 5)
наверх